Korpela-Tuote Oy

Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Korpela-Tuote Oy
Nyykoolintie 2
64700 TEUVA

Y-tunnus: 1441772-0
Puh: 010-2294800

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Korpela-Tuote Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot ja laskutusohjeet:

Korpela Tuote Oy

Postitus- ja toimisto-osoite:
Postal address

Nyykoolintie 2, 64700 TEUVA

Talousasiat, kirjanpito ja laskutus:

Talousvastaava Tanja Piispanen

Puh. 010 229 4806

tanja.piispanen@korpelat.com

Tavarantoimitus- ja tuotanto-osoite:
Delivering address for goods

Teollisuustie 9, 64700 TEUVA

Puh. 010 229 4800
Fax. 06 2672 810

KTF-Aluesuojaustuotteet:

Myynti ja tarjouspyynnöt:  Anne Tomberg-Korpela
Puh. 010 229 4801
anne.tomberg-korpela@korpelat.com tai
korpela-tuote@korpelat.com

Aluesuojaustuotteiden asennukset: 

Aakea Oy / Eetu Korpela

Puh. 050 3737 826

eetu.korpela@korpelat.com


KT-Teollisuuspalvelut / kemikaali- ja teollisuusputkistot:

Tarjouspyynnöt, asiantuntijapalvelut ja hankinta: Arto Korpela
Puh. 010 229 4802
arto.korpela@korpelat.com

Laskutusosoitteemme ovat:


Korpela-Tuote Oy, Y-tunnus: 1441772-0


Ensisijaisesti pyydämme lähettämään laskut sähköisinä.

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003714417720

Operaattori: Maventa (003721291126)

Aineistomuoto: Finvoice

2. Paperilaskut

Korpela-Tuote Oy
Nyykoolintie 2
64700 Teuva (sama postiosoite kuin ennenkin)

3. Pdf-muotoiset laskut sähköpostiin

korpela-tuote@korpelat.com (sähköposti sama kuin ennenkin)

Laskujen käsittelijä toimistollamme on Tanja Piispanen, puh: 050 - 403 8671 tai sähköposti tanja.piispanen@korpelat.com